Berkay'ın eşi Özlem Ada'dan ilk açıklama

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'den düne damga vuran olayla ilgili açıklama geldi. Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden ''Hukuksal işlemler başlatılmıştır'' ifadelerini kullandı.

Berkay'ın eşi Özlem Ada'dan ilk açıklama

Tartışmanın Arda Turan’ın kendisine "Evli olmasan seni kaçırmazdım" demesinin ardından çıktığını belirten Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin “Yapılan tetkikler sonucu eşimin burnunda 15 tane kırık olduğu anlaşılmıştır. Ve acil ameliyat gerekli olduğu bilgisi bize verilmiştir” açıklamasında bulundu.

Özlem Ada Şahin, ayrıca “Gerekli hukuksal işlemler tarafımızdan başlatılmıştır” dedi.

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, konuyla ilgili Instagram hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı: Dün akşam yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen Şahin, "Eğlenmeye gittiğimiz mekanda bahsi geçen şahsın sözlü 'çok güzel kadınsın, evli olmasan seni kaçırmazdım’ tacizine uğradım. Bu duruma eşimin şahit olmasından sonra yaşanan gerginlik bu şahsın eşime kafa atması ve eşimin burnundan kanların gelmesiyle biz direk hastaneye gittik. Yapılan tetkikler sonucu eşimin burnunda 15 tane kırık olduğu anlaşılmıştır. Ve acil ameliyat gerekli olduğu bilgisi bize verilmiştir. Bu konuda üzgün olduğum hemcinsim ve bir bebek bekleyen anne adayının yaşayacakları beni derinden etkilemektedir. Gerekli hukuksal işlemler tarafımızdan başlatılmıştır. Kamuoyu bilgilerine arz ederim" 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte