Arda Turan ve Berkay'dan dava sonrası peş peşe açıklamalar!

Arda Turan ile Berkay arasındaki darp davasında karar çıktı. Arda Turan toplam 2 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılırken, mahkeme hükmün geri bırakılmasına karar verdi.

Arda Turan ve Berkay'dan dava sonrası peş peşe açıklamalar!

2018 Ekim'de bir eğlence mekanında kavgaya tutuşan Berkay ve Arda Turan'ın üçüncü davası bugün görüldü. Açılan davada, sanık Turan'ı 3 ayrı suçtan 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptıran mahkeme hükmün geri bırakılmasına karar verdi. Arda Turan cinsel taciz suçlamasından ise beraat etti.

ARDA TURAN'DAN İLK PAYLAŞIM

'Cinsel taciz' suçundan beraat eden Arda Turan, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. "Bu olayın manşeti aldığım cezalar değil, taciz suçundan beraat etmemdir" diyen Turan, şu paylaşımı yaptı:

Arda Turan'ın açıklamalarının ardından bir paylaşım da Berkay'dan geldi. Berkay, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: "Ben çok güvendiğim Türk adalet sistemine son kez sığınacağım..! İki yıl sekiz ay ceza almış bir suçlu.!! Gerekeni alana kadar da durmayacağım ve bedeli her ne olursa ödeyeceğim.! Aksi taktirde SİLAHLA HASTANE BASANLAR.!! RUHSATSIZ SİLAH TAŞIYANLAR.! KAHPECE ARKADAN SALDIRIP BURUN KIRANLAR VE HASTANEDE BAĞIRA ÇAĞIRA BEN A.T BANA BU ÜLKEDE BİR ŞEY OLMAZ DİYENLER BİTMEYECEKTİR.!! Çoğalacaktır.!! Sonu ölüm olsa vazgeçen şerefsizdir.!!

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte