Aleyna Tilki'den dikkat çeken paylaşım

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Tilki, bu defa paylaşımında bir hayranının kendisi hakkında yazdıklarını paylaştı.

Aleyna Tilki'den dikkat çeken paylaşım

Kısa süre önce Amerika'ya uçan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı üzerinden buradaki maceralarına dair paylaşımlarda bulunuyor. Kendi adına açılmış bazı fan hesaplarının sorunlar yaşadığını duyuran Aleyna Tilki, bu defa da bir hayranının kendisi hakkında yazdıklarını takipçileriyle paylaştı.

''Egolu deyip boş konuşmasınlar''

Aleyna Tilki, Instagram hesabı üzerinden bir hayranının kendisi hakkında yazdıklarını paylaştı. Tilki'nin paylaşımı şu şekilde: 

''Aslında bunca şeye rağmen hala burada olabiliyor olmamı sayfam kapandıktan 1 hafta sonra sana sarılmış olmama borçluyum. Bana öyle moral verdi ki, gerçekten çok samimi sarıldığın için ve bizden ayrılmak istemediğin için öyle motive olmuştum ki! Bize o kadar değer veriyorsun ki, bunu sadece seni gerçekten hissedebilenler anlar. Tanımayanlar çıkıp yok egolu yok şöyle yok böyle deyip boş konuşmasınlar! Öyle samimi ki…''

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte