Sosyal medyada Fatih Terim rüzgarı

Adem Metan'ın Terim daveti, sosyal medyada olay oldu

Sosyal medyada Fatih Terim rüzgarı

Ünlü radyo programcısı Adem Metan, sosyal medya daveti hedefine bu kez Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i koydu. Metan, dinleyicileriyle sosyal medya üzerinden Terim'e davet yollayarak programa davet etmeye çalışıyor.

Alem FM'de 'Adem Metan Show' adlı sabah programını yapan Adem Metan, programına ilginç bir yöntemle   birbirinden ünlü isimleri konuk alıyor. Metan, konuk etmek istediği ismi, yayın esnasında dinleyicilerine söylüyor. Ardından dinleyicileri ile birlikte, sosyal medya üzerinden ünlü isimlere çağrıda bulunuyor. Bugüne kadar bu yöntemle Sanatçı Gülben Ergen, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek gibi isimleri konuk eden Metan, bu kez hedefine Türkiye Futbol Direktörü ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i koydu.

BUSE TERİM'İ KAÇIRDILAR

Metan ve dinleyicileri, sosyal medya hesabı olmayan Fatih Terim'e ulaşmak için ise Buse Terim'e twitter üzerinden mesaj yağdırdı. Her gün yüzlerce mesaj ve fotoğraflarla Buse Terim'in dikkatini çekmeye çalışan Metan ve program dinleyicileri, kısa eğlenceli videolarla da bu isteklerini ilettiler. Bir dinleyici, Buse Terim'i rehin aldığını canlandıran bir video hazırlayarak Terim'i programa davet etti. 7'den 70'e bir çok dinleyici, eğlenceli videolarla bu davete ortak oldu. Buse Terim, sosyal medya hesabına gelen yoğun mesajlar üzerinde bir teşekkür mesajı yayınlayarak, "Elinize sağlık. Tüm mesajlarınızı ilettim" dedi.

 

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte