Özlem Kaymaz'ın sürpriz beraberliği

Bir çocuğunun 'Nager Sendromu'na yakalanmasıyla peri masalını andıran hayatı altüst olan Özlem Kaymaz'ın yüzü yeniden güldü. Eski Türkiye Güzeli, rallici işadamı Yücel Özbek'le yeni aşka yelken açtı...

Özlem Kaymaz'ın sürpriz beraberliği

Peri masalını andıran hayatı yıllar önce yaşadığı sıkıntılarla altüst olan Özlem Kaymaz'ın yüzü yeniden gülüyor. 42 yaşındaki Kaymaz, 1992 yılında Türkiye Güzeli seçildikten kısa bir süre sonra bir davette tanıştığı Hollandalı Watze De Vries ile evlendi. Özlem Kaymaz'ın evliliğinden Tara (17), Daniel (13) ve Dante (5) adında 3 çocuğu dünyaya geldi.

Sıkıntılar Üst Üste Geldi

Özlem Kaymaz'ın ikinci çocuğu olan Daniel, çok ender görülen 'Nager Sendromu' adlı bir hastalıkla doğunca evliliği çatırdamaya başladı. Bu sırada büyük kızı Tara da iki yıl geçici suskunluk yaşadı. Daniel'in iyileşmesi için 4 milyon euro harcayan Özlem Kaymaz ile eşi, Türkiye'ye yerleştikten kısa bir süre sonra da boşandı. Hayatını çocuklarıyla birlikte birkaç yıldır İstanbul'da sürdüren Kaymaz, uzun zaman sonra ilk kez önceki akşamki bir davete katıldı.

Gözlerden Uzak Beraberlik

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği'nin (ER-DO-DER) Four Seasons Hotel'deki geleneksel yılbaşı balosuna katılan Özlem Kaymaz, yaklaşık 3 aydır birlikte olduğu yeni aşkını da yine ilk kez burada herkese ilan etti. Kaymaz, davette bol ödüllü yarış pilotu Yücel Özbek ile el ele poz verdi. Magazin dünyasından uzak bir hayat süren işadamı Özbek, 2013 yılında Porsche marka otomobiliyle Beşiktaş'ta yaptığı kazayla gündem olmuştu.

Peri Masalı Gibiydi

1992 Türkiye Güzeli Kaymaz ile Hollandalı Watze De Vries'in evliliği, peri masalını andırıyordu. İkilinin, hayatı yıllar sonra altüst oldu.

 

 

 

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte