'4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri' için geri sayım başladı

Türkiye'nin en büyük radyo ödülleri olarak da bilinen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ‘4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’ için geri sayım başladı. Büyük tören Fatih Belediyesi tarafından organize ediliyor

'4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri' için geri sayım başladı

Fatih Belediyesi tarafından organize edilen 4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri bu yıl 11 Şubat tarihinde sahiplerini bulacak.

Radyo ve radyoculara her zaman destek olan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’nin aslında bir yarış değil başarının ve sevginin ödüllendirilmesi olarak değerlendirmek gerektiğini belirterek, “Herkesin hayatında dinlediği takip ettiği, dinlerken keyif aldığı radyo ve radyocular vardır. Biz Fatih Belediyesi olarak radyo severlerle radyocuları bir platformda buluşturmaya çalışıyoruz. Sihirli Mikrofon Ödülleri de aslında biraz radyocularımızı önere etmek amaçlı. Bu sene sihirli mikrofon ödüllerinde çok büyük sürprizlerimiz de olacak. Ben de heyecanla finalleri bekliyorum” dedi. 

Hayatımızın hemen hemen her anında sesleriyle yanı başımızda olan radyocuları daha yakından tanımak ve ödüllendirmek için düzenlenen sihirli mikrofon ödülleri için ön eleme oylaması 20 - 22 Ocak tarihleri arasında yapılacak. 

Ön elemede bin 500 oy alan radyo, radyocu ve radyo programı bir üst tura çıkma hakkını kazanacak. Ardından finale kalan radyolar ve programcılar için yapılacak oylamalar 9 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecek. 

Radyo severler geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da her kategori için ayrı ayrı oy kullanabilecekler. Oylar, sihirlimikrofon.org adresinden veya cep telefonlarından 4605’e kısa mesaj göndererek kullanılacak. Mükerrer oy kullanımının önüne geçmek amacıyla, oylamada sms sistemi kullanılacak. Cep telefonu ile oy kullanılacaklara hiçbir ücret yansıtılmayacak. 

Zorlu Center PSM’de 11 Şubat Perşembe akşamı yapılacak ödül törenine birçok ünlü sanatçı da radyocuları yalnız bırakmayacak. Gecede radyo severlerden en çok oyu alan radyolar ve programcılar, ödüllerine kavuşacak, ayrıca radyo duayenleri için de Sihirli Mikrofon Özel Ödülü de verilecek. 

 

ALEM FM'İ DESTEKLEMEK İÇİN

4. Sihirli Mikrofon Ödülleri'nde, Alem FM olarak siz dinleyicilerimizin desteğiyle birçok kategoride adayız.  Alem FM'i desteklemek için http://www.sihirlimikrofon.org/  adresine girerek, uygun gördüğünüz kategorilerde bize oy verebilirsiniz. 

 

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte